conferència d’ARCHIKUBIK al cicle ARA ARQUITECTURA sobre el Pàrquing Saint Roch a Montpellier

by marc chalamanch
0 comment
El passat mes de Juny vam ser invitats a donar una conferència dins del cicle ARA ARQUITECTURA que organitza ArquinFAD i TRESPA – Trespa Design Centre Barcelona i comissaria l’Eugeni Bach.

En aquesta conferència vam aprofundir en el projecte del Pàrquing de Saint Roch a Montpellier, França, que es troba en fase de construcció.
Totes les conferències d’aquest cicle ARA ARQUITECTURA són compartides, i en aquesta ocasió vam compartir taula amb en Vicenç Sarrablo (Sarrablo y Colom, arquitectos) que com a impulsor del sistema Flexbrick, que recobrirà la façana del Pàrquing Saint Roch, ens uneix una trajectòria de col·laboració.
A partir del minut 33 és quan comença l’explicació d’aquest projecte d’Archikubik que espero pugui permetre comprendre l’abast d’aquest projecte per a la ciutat de Montpellier, i la voluntat d’aquest d’anar més enllà d’un simple aparcament de cotxes per l’estació central de trens de Montpellier. Un edifici que vol arribar a convertir-se en un autèntic edifici activador urbà, amb capacitat de crear ciutat i d’adaptar-se a un futur canviant que segur transformarà la nostra relació amb la mobilitat i més concretament amb el cotxe.

 

 

You may also like

Leave a Comment

Este sitio web utiliza cookies para mejorar su experiencia. Asumiremos que está de acuerdo con esto, pero puede optar por no participar si lo desea. Aceptar Read More

Política de privacidad y cookies