13.10.14

conferència d'ARCHIKUBIK al cicle ARA ARQUITECTURA sobre el Pàrquing Saint Roch a Montpellier

El passat mes de Juny vam ser invitats a donar una conferència dins del cicle ARA ARQUITECTURA que organitza ArquinFAD i TRESPA - Trespa Design Centre Barcelona i comissaria l'Eugeni Bach.

En aquesta conferència vam aprofundir en el projecte del Pàrquing de Saint Roch a Montpellier, França, que es troba en fase de construcció.

Totes les conferències d'aquest cicle ARA ARQUITECTURA són compartides, i en aquesta ocasió vam compartir taula amb en Vicenç Sarrablo (Sarrablo y Colom, arquitectos) que com a impulsor del sistema Flexbrick, que recobrirà la façana del Pàrquing Saint Roch, ens uneix una trajectòria de col·laboració.

A partir del minut 33 és quan comença l'explicació d'aquest projecte d'Archikubik que espero pugui permetre comprendre l'abast d'aquest projecte per a la ciutat de Montpellier, i la voluntat d'aquest d'anar més enllà d'un simple aparcament de cotxes per l'estació central de trens de Montpellier. Un edifici que vol arribar a convertir-se en un autèntic edifici activador urbà, amb capacitat de crear ciutat i d'adaptar-se a un futur canviant que segur transformarà la nostra relació amb la mobilitat i més concretament amb el cotxe.No hay comentarios: